A GOP-2.1.1-09/A-2009-1343 project

     az Európai Únió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.A GOP-2.1.1-10/A-2010-1320

     project az Európai Únió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 
 
 
Szabványos HTML kód!
Szabványos CSS kód!
 
 
 

Elérhetõség


Dentofit EgészségGalaxis - nem fényévnyire!


Rendelõ címe: 4025 Debrecen, Simonffy u. 17-19. 


Bejelentkezés:

 • Szakorvosi rendelések (fogászat kivételével), pszichológiai tanácsadás, Bemer és orvosi lágylézer terápia, sószoba terápia: 
 •   +36-20/480-57-99
  és
    +36-20/50-999-33

Tájékoztatjuk tisztelt pácienseinket, hogy a Dentofit EgészségGalaxis Rendelõben 2021. október 04. - 2021. október 08. között a rendelés szünetel. Ezen idõszakban nincs mód távkonzultációra és idõpont elõjegyzésre, valamint egyéb információ nyújtására sem.
Megértésüket köszönjük!


 

Kedves Páciensek! 

A 2020.szeptember 01-i hatállyal érvénybe lépõ járványügyi intézkedések értelmében kérjük határon túli pácienseinket, hogy éljenek a távkonzultáció lehetõségével (errõl részletesen tájékozódhatnak a "Távkonzultáció" menüpontban)!

Megértésüket köszönjük!

Eljárásrend a Dentofit EgészségGalaxis Rendelõben
(2021. november 01-t
õl érvényes)

 • A vizitet megelõzõ napon történõ idõpont egyeztetéskor kérdéseket teszünk fel (láz?, felsõ  légúti hurut?).
 •  Felnõtt betegeinket kérjük, hogy kísérõ nélkül érkezzenek (18 év alatti kiskorú esetén 1 fõ kísérõ lehet).
 • ·Érkezéskor munkatársunk steril szájmaszkkal és lábzsákkal ellátja, gumikesztyût felsegíti (szakmai protokoll alapján). Maszk, kesztyû és lábzsák nélkül a rendelõ területén senki sem tartózkodhat!
 • Elõzetesen egyeztetett idõpont betartása fontos a többi páciens várakozásának csökkentése érdekében.
 • Kérjük, lehetõség szerint az érintésmentes bankkártyás fizetési módot használják.
 • 65 év feletti pácienseinket kérjük, csak indokolt esetben kérjenek vizsgálatot!

 

Fogászat:

 • Fogászati magánrendelés, szûrõvizsgálat, állapotfelmérés, tanácsadás, esztétikai fogászat
 •   +36-20/423-99-66

 

Bejelentkezés, információ: hétköznapi napokon 8:00-tól 19:00-ig


E-mail:

Vizsgálatra bejelentkezni és idõpontot egyeztetni jelenleg csak telefonon van mód, e-mail útján ez nem lehetséges!   

Új!

I. SZAKRENDELÉSEINKEN MÉG NEM REGISZTRÁLT PÁCIENS BEJELENTKEZÉSE

A korábbi módszer (bejelentkezés – idõpont egyeztetés – vizsgálat) helyett 2015. szeptembertõl új, hatékonyabb rendszer kerül bevezetésére. Az utóbbi idõszakban jelentõsen meghosszabbodott betegeink várakozási ideje, köszönhetõen azon elsõ vizsgálatra bejelentkezõknek, akik lefoglalt idõpontjukban meg sem jelentek vagy közvetlenül a vizsgálat elõtti percekben mondták le idõpontjukat. Visszaéltek orvosaink, munkatársaink és pácienseink idejével, s felelõtlen magatartásukkal kizárták annak lehetõségét, hogy helyükre egy idõpontra váró, sürgõs kezelést igénylõ beteget vagy terhes kismamát behívhassunk. Ezen magatartásukkal betegeink várakozási idejét jelentõsen megnyújtották.

Az idõpont foglalási díj külön költséggel nem jár, a befizetett összeget teljes egészében beszámítjuk az elsõ vizsgálat költségébe!

• Hogyan foglalhat hozzánk idõpontot, ha még nem járt az adott szakrendelésen?

1.    1. Vizsgálat idõpontját telefonon egyezteti kollégánkkal

 2.  Elsõ idõpont foglalási díjat (10.000 HUF) befizeti a telefonos bejelentkezést követõ 24 órán belül az alábbi számlaszámra:

- Dentofit 2000 Bt

- HU39 10918001-00000009-17240027

- Megjegyzés (közlemény) rovatban minden esetben kérjük megadni a következõ adatokat: a bejelentett páciens neve, telefonszáma, lakcím adatok: irányítószám, ország, város, utca, házszám! Ez nagyon fontos a számla pontos kiállítása miatt!

3.     3. Kollégáink a telefonhívást követõ munkanapon 16:00 óra után ellenõrzik az átutalást, a lefoglalt idõpont csak a foglalási díj beérkezése után válik véglegessé (errõl telefonon értesítjük).

Amennyiben a bejelentkezés utáni munkanapon 16:00 óráig nem érkezik meg az idõpont foglalási díj számlaszámunkra, az idõpontot automatikusan töröljük!

Azon esetben, ha a páciens a lefoglalt idõpontban nem jelenik meg (illetve azt telefonon nem mondja le 24 órával a vizsgálat elõtt illetve a vizsgálatot megelõzõ utolsó munkanapon), az idõpont foglalási díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Idõpont módosítást csak a vizsgálatot megelõzõ 24 óra elõtt tudunk elfogadni, ez esetben természetesen nem szükséges újabb átutalás.

AZ IDÕPONT FOGLALÁSI DÍJAT 100%-BAN BELESZÁMÍTJUK A VIZSGÁLAT DÍJÁBA!

AZ ÁTUTALÁS HELYETT VÁLASZTHATJA A DENTOFIT EGÉSZSÉGGALAXIS RENDELÕBEN HELYBEN KÉSZPÉNZBEN TÖRTÉNÕ FIZETÉSI MÓDOT IS.

 

II. SZAKRENDELÉSEINKEN KORÁBBAN REGISZTRÁLT PÁCIENS BEJELENTKEZÉSE

• Hogyan foglalhat szakrendeléseinkre idõpontot, ha már járt az adott szakrendelésen?

KONTROLL VIZSGÁLAT ESETÉN TOVÁBBRA SEM SZÜKSÉGES IDÕPONT FOGLALÁSI DÍJ BEFIZETÉSE, AZ IDÕPONT EGYEZTETÉS A MEGSZOKOTT MÓDON TÖRTÉNIK.

Idõpont lemondás:


Amennyiben mégsem tud eljönni a megbeszélt idõpontban, kérjük, hogy legkésõbb 24 órával az idõpontot megelõzõen mondja le! Kérjük, ne vegye el mások elõl a helyet! Megértését köszönjük! Ellenkezõ esetben a vizitdíj 50%-át felszámítjuk a következõ megjelenés alkalmával.


Térkép:


>> Nagyobb térképre váltás <<