A GOP-2.1.1-09/A-2009-1343 project

         az Európai Únió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.A GOP-2.1.1-10/A-2010-1320

         project az Európai Únió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 
 
 
Szabványos HTML kód!
Szabványos CSS kód!
 
 
 

Távkonzultáció

Továbbra is betegek szolgálatában!

Kedves Pácienseink!

A kialakult járványügyi helyzetben a Dentofit EgészségGalaxis Rendelõ 2020. március 16-tól további intézkedésig felfüggeszti ambuláns betegellátó tevékenységét.

Ennek értelmében jelenleg új betegek fogadása, valamint kontroll idõpont elõjegyzése átmenetileg szünetel.

Azon gondozott pácienseink esetében, akik az elmúlt 13 év során rendelésünket választották, mód nyílik a személyes vizit helyett távkonzultációra.
A távkonzultáció során a beteg digitálisan, e-mail útján közölt információi (labor lelet, illetve panaszok rövid leírása) alapján szakorvosi javaslatot küldünk a továbbiakban alkalmazandó kezelésrõl és a következõ kontroll esedékességérõl.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a távkonzultáció lehetõsége csak gondozott betegeink számára elérhetõ!

A korábban megadott elõjegyzési idõpontja elõtt néhány nappal keresni fogjuk Önt, egyeztetve a rendelkezésre álló lehetõségrõl. 

A pácienseinket kérjük, hogy az alábbi lista szerinti teendõket kövessék:

1.       1) Amennyiben megoldható, kérem, végeztesse el a labor vizsgálatot (magán vérvételi helyen): TSH, FT4, FT3. Egy hónapon belüli leletet elfogadunk!
Megjegyzés
: amennyiben a legutóbbi ambuláns lapján egyéb tervezett vizsgálatok is szerepelnek, ez esetben azokat is kérje a vizsgálatok közé (pl. TRAK). Egyéb leleteket (nem hormon vizsgálatok) kérem, ne csatoljon, mert ezek véleményezésére nincs mód jelenleg!

2.        2) Röviden írja le panaszait, különös tekintettel a következõkre:

A) Pajzsmirigy alulmûködés esetén: fáradékonyság, nyomott vagy éppen feszült hangulat, hajhullás, szárazabb bõr, nyaki feszülõ érzet, szemhéj vizenyõ, hízás.

B) Pajzsmirigy túlmûködés esetén: fáradékonyság, indokolatlan nyugtalanság, feszültség, kézremegés, szapora pulzus, fokozott verejtékezés, fogyás.

C)  Pajzsmirigy göb(ök) esetén: nyaki nyomás érzet, fulladás érzet, szilárd táplálék nyelése esetén jelentkezõ elakadás érzete. 

D)  Terhesség esetén: a vérminta levételének idejében számított terhességi hét!

3.       3) A panaszok leírását valamint a labor leletet csatoltan küldje el a következõ e-mail címre: info@dentofit.hu

4.       4) Kérjük, hogy a távkonzultáció díját (11.000 Ft) utalja a Dentofit 2000 Bt számlájára:
HU39 10918001-00000009-17240027
.
Az átutalás megjegyzés rovatába kérjük írják be a páciens nevét!

Megjegyzés: kizárólag a távkonzultációs díj átutalása után továbbítjuk a dokumentumokat a kezelõorvos felé.

5.       5) A lelet értékelése 5 munkanapon belül megtörténik a távkonzultációs díj beérkeztét követõen, melyet e-mail útján küldünk a terápiás javaslattal és a következõ kontroll esedékességének idejével  együtt.
Megjegyzés
: figyelmesen olvassa el a terápiás javaslatot (a szükséges receptet családorvosa írhatja fel) és jegyezze fel a kontroll vizsgálat idejét.


Köszönjük együttmûködésüket és megértésüket!

A Dentofit EgészségGalaxis Rendelõ minden munkatársa nevében kívánjuk, hogy ezt a nehéz idõszakot mindenki egészségesen vészelje át!

Kérjük, külön figyelemmel óvják 65 év feletti hozzátartozóik, barátaik és minden embertársunk egészségét!

 

1.